Jaromír Jágr
+3
fancaps
XruC
Hendrix
7 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Jaromír Jágr
Jaromír Jágr opouští NHL a míří do ruského Omsku!!! Nemám proto slov!!! To že jméno Jágr zmizí z NHL mě chladným nenechává!!! To díky němu jsem začal tenhle sport milovat!!!
Hodně štěstí v rusku Jardo!!!
Hodně štěstí v rusku Jardo!!!
Naposledy upravil Hendrix dne Sun Jan 18, 2009 11:58 am, celkově upraveno 1 krát
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Registration date : 02. 06. 08
Re: Jaromír Jágr
Bol to pre mna sok..dnes som uz pisal na jednom servry, ze fakt nechapem GM, ako mohol dat prednost Naslundovi, ved Jagr je 1000x lepsi hrac. Niekedy mam pocit ze kriteriom na dosadenie do kresla GM je extremna blbost. S tymi peniazmi ci disponuju rangers, keby na ten post posadili hocijakeho fanusika, co sa o to len trochu zaujima, tak by spravili lepsie
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
taky to nechapu jemi to lito....pocital jsem stim ze ho uvidime v nhl...co se tyce naslunda no nevim ten hrac mi skoro nic nerika jeuz davno za vodou....XruC napsal:Bol to pre mna sok..dnes som uz pisal na jednom servry, ze fakt nechapem GM, ako mohol dat prednost Naslundovi, ved Jagr je 1000x lepsi hrac. Niekedy mam pocit ze kriteriom na dosadenie do kresla GM je extremna blbost. S tymi peniazmi ci disponuju rangers, keby na ten post posadili hocijakeho fanusika, co sa o to len trochu zaujima, tak by spravili lepsie
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Jágr býval špica a pořád je dobrý hráč, ale nikdy jsem mu nefandil, stejně jako jsem nikdy nefandil ČR.. Já fandím jenom Rusku.. A HC Kladnu, to je můj oblíbenej tým v naší soutěži, protože ty vstupenky jsou strašlivě levný.. 60Kč na stání, no neberte to..
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
tak tohle nebudu komentovatalex-ovechkin napsal:Jágr býval špica a pořád je dobrý hráč, ale nikdy jsem mu nefandil, stejně jako jsem nikdy nefandil ČR.. Já fandím jenom Rusku.. A HC Kladnu, to je můj oblíbenej tým v naší soutěži, protože ty vstupenky jsou strašlivě levný.. 60Kč na stání, no neberte to..
fancaps- Moderátor
alex-ovechkin napsal:Jágr býval špica a pořád je dobrý hráč, ale nikdy jsem mu nefandil, stejně jako jsem nikdy nefandil ČR.. Já fandím jenom Rusku.. A HC Kladnu, to je můj oblíbenej tým v naší soutěži, protože ty vstupenky jsou strašlivě levný.. 60Kč na stání, no neberte to..
Hendrix- Admin
Nechápu vaše reakce..
alex-ovechkin- Bitkař
No, dáváš přednost rusům před našima, poněkud atipické.alex-ovechkin napsal:Nechápu vaše reakce..
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:No, dáváš přednost rusům před našima, poněkud atipické.alex-ovechkin napsal:Nechápu vaše reakce..
No.. možná atitypcké, ale je to tak.. Luw Rusko.. Luw Ovechkina.. Luw nVidia.. to sem vlastně nepatří..
alex-ovechkin- Bitkař
Hrozně mě to mrzí, když si uvědomím že v NHL mohl hrát ještě tři sezóny a dál stoupat historickými tabulkami!
Hendrix- Admin
me taky ale uz se tesim az bude hrat za kladno jak budou hrat v ostrave zajdu se podivat na jednoho z nejlepsich hracu vsech dob.Hendrix napsal:Hrozně mě to mrzí, když si uvědomím že v NHL mohl hrát ještě tři sezóny a dál stoupat historickými tabulkami!
fancaps- Moderátor
Až se Jarda vrátí domů, budou všechny stadiony kam Kladno zavítá, praskat ve švech. Všichni by chtěli být u posledních zápasů takové legendy.fancaps napsal:me taky ale uz se tesim az bude hrat za kladno jak budou hrat v ostrave zajdu se podivat na jednoho z nejlepsich hracu vsech dob.Hendrix napsal:Hrozně mě to mrzí, když si uvědomím že v NHL mohl hrát ještě tři sezóny a dál stoupat historickými tabulkami!
Hendrix- Admin
presne tak pamatuji si na vyluku to byl mazecHendrix napsal:Až se Jarda vrátí domů, budou všechny stadiony kam Kladno zavítá, praskat ve švech. Všichni by chtěli být u posledních zápasů takové legendy.fancaps napsal:me taky ale uz se tesim az bude hrat za kladno jak budou hrat v ostrave zajdu se podivat na jednoho z nejlepsich hracu vsech dob.Hendrix napsal:Hrozně mě to mrzí, když si uvědomím že v NHL mohl hrát ještě tři sezóny a dál stoupat historickými tabulkami!
fancaps- Moderátor
Nu praskat budou ale já jsem toho názoru aby se nevrátil a tady naše vycházející mladé hvězdy nenakopali řiť i když Jágr je kapacita ale přeci až se vrátí na Kladno už bude jak se to jen říká za zenitem jinak mě více potěšil příchod Martina Straky do Plzně a jelikož jsem plzeňák a velký fanda HC Lasselsberger Plzeň tak mě to těší dvojnásob jinak Washington Capitals a West Ham United 4ever :D:D:D:D
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
A nevíte někdo už, kolik si vydělá? Nebo se to zveřejňovat nebude?
Hendrix- Admin
zdasemi ze to bude 7 megaHendrix napsal:A nevíte někdo už, kolik si vydělá? Nebo se to zveřejňovat nebude?
fancaps- Moderátor
Já jsem slyšel že bude vydělávat 8.5 mega ale nevím co je pravda
Louža- Admin
Tak jako tak.. To je dost slušnej balík.. Já bych se za to nezlobil..
alex-ovechkin- Bitkař
„Čeká NHL masový exodus hráčů směrem do Kontinentální hokejové ligy? Ne. Co KHL reprezentuje, je komfortní domov pro odhozence z NHL, jako je Jágr nebo Emery.“
The Hockey News
Je tohle vůči Jágrovi fér??
The Hockey News
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:„Čeká NHL masový exodus hráčů směrem do Kontinentální hokejové ligy? Ne. Co KHL reprezentuje, je komfortní domov pro odhozence z NHL, jako je Jágr nebo Emery.“
The Hockey News
Možná si to nezaslouží, ale vždyť je to pravda.. Byl dobrej a na to nikdo nezapomene, ale momentálně už tuhle formu nemá, to musíš uznat..
alex-ovechkin- Bitkař
Ano, jako ve 25 už nehraje, ale pořád patří do extratřídy světového hokeje!...Chtěl ho Vancouver, Toronto, Montreal, Edmonton, Pittsburgh, i Detroit!...Takže jakej odhozenec????alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:„Čeká NHL masový exodus hráčů směrem do Kontinentální hokejové ligy? Ne. Co KHL reprezentuje, je komfortní domov pro odhozence z NHL, jako je Jágr nebo Emery.“
The Hockey News
Možná si to nezaslouží, ale vždyť je to pravda.. Byl dobrej a na to nikdo nezapomene, ale momentálně už tuhle formu nemá, to musíš uznat..
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:Ano, jako ve 25 už nehraje, ale pořád patří do extratřídy světového hokeje!...Chtěl ho Vancouver, Toronto, Montreal, Edmonton, Pittsburgh, i Detroit!...Takže jakej odhozenec????alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:„Čeká NHL masový exodus hráčů směrem do Kontinentální hokejové ligy? Ne. Co KHL reprezentuje, je komfortní domov pro odhozence z NHL, jako je Jágr nebo Emery.“
The Hockey News
Já osobně měl na mysli Jágra.. a tomu 25 není.. O tom druhým nic nevím, teda teď už jo..
alex-ovechkin- Bitkař
Jágr je furt elita pač kde to dnes mladíci hrajou rychlostí on to hraje hlavou proště u toho hokeje přemýšlel nu tak teď jsem zvědav jak bude hrát v té KHL nebo co to Rusové vůboc stvořili jinak co se týče Emery ten má problémy s discíplínou takže se nedivím Ottawě že ho poslali si dloubat do KHL
Louža- Admin
Teď ti nerozumím, já přece mluvil o Jágrovi!alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:Ano, jako ve 25 už nehraje, ale pořád patří do extratřídy světového hokeje!...Chtěl ho Vancouver, Toronto, Montreal, Edmonton, Pittsburgh, i Detroit!...Takže jakej odhozenec????alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:„Čeká NHL masový exodus hráčů směrem do Kontinentální hokejové ligy? Ne. Co KHL reprezentuje, je komfortní domov pro odhozence z NHL, jako je Jágr nebo Emery.“
The Hockey News
Já osobně měl na mysli Jágra.. a tomu 25 není.. O tom druhým nic nevím, teda teď už jo..
Hendrix- Admin
Omlouvám se.. Blbě pochopeno! Jsou prázdniny, takže nemyslím.. Pardon za zmatky..
alex-ovechkin- Bitkař
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: