José Theodore
+5
Ovechkin8
alex-ovechkin
Hendrix
XruC
Louža
9 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
José Theodore
Tak co myslíte fandové Caps osvědčí se Theo v týmu Caps a dotáhne je na vrchol a hlavně ke Stanley Cupu
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
Re: José Theodore
Neviem..ja ho nemam moc rad..
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
NU tak každý má rád něco ale myslím si že José budu dobrou posilou pro tým Caps pokud bude pevná i obrana tak José umí zachytat je to dost kvalitní brankář :D:D
Louža- Admin
Má velké výkyvy formy, to mi dělá starosti. Ale když překvapí, budu jedině rád...
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Hendrix napsal:Má velké výkyvy formy, to mi dělá starosti. Ale když překvapí, budu jedině rád...
Tak ohledně těch výkyvů.. stát se to může, jenom se to nesmí stávat často a na dlouho..
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
Já si myslím že José se u Caps chytí a kdyby ne tak jsme v háji ale já si myslím že Theodore bude chytat jako bůh a dotáhne nás daleko i v play off neli k vítězství ve Stanley Cupu.
Louža- Admin
Ja ti neviem kamo..bol by som strasne rad, ale moc tomu neverim..ale nechajme sa prekvapit, v Oktobri (10 mesiac) budeme mudrejsi..
XruC- Stálice
Jasný má slova já jenom vím že 2 roky v Coloradu nechytal nic a minulou sezonu se zas probudil ten starý dobrý José Theodore takže já si myslím že José pomůže týmu Caps pokud nebude mít úpadek formy nebo ho nezastaví zranění nu musíme mu popřát hodně štěstí
Louža- Admin
Mám jedem dost blbej dotaz, jak se čte jeho křestní jméno?
alex-ovechkin- Bitkař
José (Žozé) Theodore čte se takhle
Louža- Admin
Louža napsal:José (Žozé) Theodore čte se takhle
Myslel jsem si to, díky..
alex-ovechkin- Bitkař
alex-ovechkin napsal:Louža napsal:José (Žozé) Theodore čte se takhle
Myslel jsem si to, díky..
Jo nemáš zač já mám taky někdy problém s výslovností ale horší je poslouchat reporty když mluví amík s kanaďanem to je masakr 2 různé angliny to je makačka tomu rozumět :D
Louža- Admin
Pro mě je makačka jim rozumět, ikdyž mluvěj pomalu a s krásnou výslovností.. Hlavně díky malý slovní zásobě..
alex-ovechkin- Bitkař
Nu oni někdy mluví jak prasata ale jinak se jim dá rozumět ale stejnak je to makačka to s tebou souhlasímalex-ovechkin napsal:Pro mě je makačka jim rozumět, ikdyž mluvěj pomalu a s krásnou výslovností.. Hlavně díky malý slovní zásobě..
Louža- Admin
MOc ho rad nemam napr.pro Rangers to bylo tragicke ale zase kdyz ma formu tak to je zed
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
jose chyta celkom obstojne ... nekedy daco pokazi ale rozhodne by si zasluzil post jednotky ... i ked stale bude tvrdit ze odchod hueta bol obrovsky omyl
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
Taky si myslim ze huet mnel zustat ale zas jose se mi moc libi:)ano dela nekdy chybi ale posledni dobu chyta opravdu skvelealexanderthegreat8 napsal:jose chyta celkom obstojne ... nekedy daco pokazi ale rozhodne by si zasluzil post jednotky ... i ked stale bude tvrdit ze odchod hueta bol obrovsky omyl
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Jako jo v posledních chytá dobre sand mu to vydrzi
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
Ovechkin8 napsal:Jako jo v posledních chytá dobre sand mu to vydrzi
treba v to dufam bo to bude velmi dolezite v bojoch o play off a o samotnej play offke nehovoriac tam stoji vsetko na brankarovi ....
Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
XruC- Stálice
ale ne vidim dobre ty si pochvalil Theodora:)XruC napsal:Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
fancaps napsal:ale ne vidim dobre ty si pochvalil Theodora:)XruC napsal:Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
njn..asi mam slabsiu chvilku
XruC- Stálice
XruC napsal:fancaps napsal:ale ne vidim dobre ty si pochvalil Theodora:)XruC napsal:Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
treba verit ze aspon takto bude chytat Theodore a bude vsetko ok ... i ked tie lacne goly si asi nikdy neodpusti ... nekedy ma az sokuje co pusti ...
alexanderthegreat8 napsal:XruC napsal:fancaps napsal:ale ne vidim dobre ty si pochvalil Theodora:)XruC napsal:Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
treba verit ze aspon takto bude chytat Theodore a bude vsetko ok ... i ked tie lacne goly si asi nikdy neodpusti ... nekedy ma az sokuje co pusti ...
Ver mi, ze mna niekedy sokuje od prvej do poslednej minuty..hl. na zaciatku sezony to tak byvalo..
XruC- Stálice
XruC napsal:alexanderthegreat8 napsal:XruC napsal:fancaps napsal:ale ne vidim dobre ty si pochvalil Theodora:)XruC napsal:Joseho musim chtiac-nechatiac pochvalit..od zaciatku sezony, kde bol priam katastrofalny sa zlepsil a aj ked to stale nieje najidealnejsie, je to celkom slusne..
Ver mi, ze mna niekedy sokuje od prvej do poslednej minuty..hl. na zaciatku sezony to tak byvalo..
i ked ja theodora moc nemam rad ) teda nemal som ... .bo predtym som bol velky fans colorada ... jediny dovod bol Patrick Roy .. hrac kvoli ktoremu som zacal sledovat NHL ...a v roku 2001 pamatam ako dnes mu theo zobral Hart aj Vezinu .. i ked na hart viac davali sance iginlovi ... tak som ho preklinal ze az :-) potom roy skoncil a nemal som ani tim nic ... az ked vraveli o ovci a zacal potvrdzovat ... ze aky fenomen je takuz nebolo co riesit ... ja som caps mal rad aj pred tym kvoli petrovi bondrovi.... celkovo ja vo vsetkom mam rad golovych hracov .... vid NHL : heatley,sioma,vinny lecalier,morozov z khl a v nasej lige martin kulha ... i ked su aj vynimka ... ted patrick roy ... to bolo brutalne este aj karticky ... hokejove som mal asi 100 karticiek len roya :-)
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: