administrace
5 posters
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 1 z 1
administrace
Ahoj kluci, dobrovolně se vzdávám funkce admina, nezvládám to, nemám čas...Možná v budoucnu, ale ted prostě nemám čas, je mi to líto, díky za pochopení.
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Registration date : 02. 06. 08
Re: administrace
se stane že se nedá stíhat
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
Chceš tu funkci? Hodíš se na ní.
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:Chceš tu funkci? Hodíš se na ní.
Myslíš že se na ní hodím??? To jsi tak trochu nejsem jist apč s tímto neumím ale jak se říká naučit se dá všechno jo beru to jsem stejnak denně
Louža- Admin
Hosi mi je to jedno kdo to bude delat hlavne at je tady poradek....Louža napsal:Hendrix napsal:Chceš tu funkci? Hodíš se na ní.
Myslíš že se na ní hodím??? To jsi tak trochu nejsem jist apč s tímto neumím ale jak se říká naučit se dá všechno jo beru to jsem stejnak denně
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Já se tak nenápadně vloudím a požádám o funkci moderátora.. PROSÍÍÍM... Jsem tady většinou každý den..
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
K**va, jak mám ten topic z Game Caps přendat do Capitals???
Hendrix- Admin
fancaps napsal:Hosi mi je to jedno kdo to bude delat hlavne at je tady poradek....Louža napsal:Hendrix napsal:Chceš tu funkci? Hodíš se na ní.
To bolo dobre fancaps.. Poriadok proste musi byt..
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
XruC napsal:fancaps napsal:Hosi mi je to jedno kdo to bude delat hlavne at je tady poradek....Louža napsal:Hendrix napsal:Chceš tu funkci? Hodíš se na ní.
To bolo dobre fancaps.. Poriadok proste musi byt..
JJ pořádek bude ale nejdřív se do toho musím pořádně zaučit s tímhle programem nebo či to co je prostě to fórum už znám jenom se do toho musím dostat
Louža- Admin
Moc děkuju za post moderátora, budu se snažit, abych nezklamal Hned jak si to trošku osahám.. Díky moc
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
alex-ovechkin napsal:Moc děkuju za post moderátora, budu se snažit, abych nezklamal Hned jak si to trošku osahám.. Díky moc
Post moderátora zatím nemáš byl to je test pač jsem převzal fórum tak se s tím zžívam ale jestli budes odvádět už teď super práci a dodávat spolehlivé info ohledně týmu dostaneš post moderátora na fóru ok ja jsem se taky nestal moderátorem přes noc na webu whufc.cz jsem se taky musel vypracovat a teď už jsem tam administrátorem všechno chce čas ok
Louža- Admin
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: