Pripominky k Webu
+6
Louža
Admin
roman_vartan
XruC
Hendrix
fancaps
10 posters
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pripominky k Webu
mate nejaky napad jak zlepsit web?tak nam napiste co byste radi tady uvitaly!
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Re: Pripominky k Webu
Web je super! Navíc nový design se mi líbí.
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Registration date : 02. 06. 08
Dik ted to chce zvetsit nastevnost!Hendrix napsal:Web je super! Navíc nový design se mi líbí.
fancaps- Moderátor
Je potřeba informovat lidi na nejrůznějších diskuzích, typu nhlpro, idnes apod...Určitě se najdou příznivci Caps, kteří nemají o tomhle webu ponětí.fancaps napsal:Dik ted to chce zvetsit nastevnost!Hendrix napsal:Web je super! Navíc nový design se mi líbí.
Hendrix- Admin
Muzes klidne zacit:)Hendrix napsal:Je potřeba informovat lidi na nejrůznějších diskuzích, typu nhlpro, idnes apod...Určitě se najdou příznivci Caps, kteří nemají o tomhle webu ponětí.fancaps napsal:Dik ted to chce zvetsit nastevnost!Hendrix napsal:Web je super! Navíc nový design se mi líbí.
fancaps- Moderátor
Chlapci slubujem ze od zajtra sa dam do reklamy aj ja, hned hodim tento link na hokejforum, pod svoju listu, ci ako by som to nazval a mam aj par kamosov co fandia Caps, len bohuzial WSH asi neni najoblubenejsi klub v Cechach a na Slovensku, ale par ludi urcite zozeniem. Inak stranka je fakt paradna
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Budem jen radi!XruC napsal:Chlapci slubujem ze od zajtra sa dam do reklamy aj ja, hned hodim tento link na hokejforum, pod svoju listu, ci ako by som to nazval a mam aj par kamosov co fandia Caps, len bohuzial WSH asi neni najoblubenejsi klub v Cechach a na Slovensku, ale par ludi urcite zozeniem. Inak stranka je fakt paradna
fancaps- Moderátor
Pripominky k Webu
netreba nic zlepsovat
roman_vartan- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 10. 06. 08
Ahoj, vítám tě tu mezi námi, komunitou fanoušků Caps. Doufám, že se staneš stálým uživatelem zde. Jo a moc pěkný obrázek v profilu.roman_vartan napsal:netreba nic zlepsovat
Hendrix- Admin
Caffte, tak uz som napisal jednemu kamosovi na icq, tiez taky fanusik do caps ako my, len sa este neozval, na hokejforum som dal link a este par ludi skusim oslovit. Inak skoda ten hlavny obrazok Semina a Oveckina sa mi pacil viac ako Oveckin a Nylander, inak vazne pekna stranka, len by neslo dako zlepsit ten chat? je to prilis kratke a ked sa prihlasim, mozem precitat max 3 spravy dozadu. Inak nic netreba zlepsovat, je to dobre, uz by to chcelo len viac prispevatelov
XruC- Stálice
ano uz jsem to tady psal ja to nebudu zlepsovat bo od toho je forum!vetsina webu ten chat nema ja to mam jen kdyz by nekdo chtel treba vymenit ikonku nebo tak!co se tyce te listy prijde mi ze je lepsi vypada vice profesionalne:)diky romaneXruC napsal:Caffte, tak uz som napisal jednemu kamosovi na icq, tiez taky fanusik do caps ako my, len sa este neozval, na hokejforum som dal link a este par ludi skusim oslovit. Inak skoda ten hlavny obrazok Semina a Oveckina sa mi pacil viac ako Oveckin a Nylander, inak vazne pekna stranka, len by neslo dako zlepsit ten chat? je to prilis kratke a ked sa prihlasim, mozem precitat max 3 spravy dozadu. Inak nic netreba zlepsovat, je to dobre, uz by to chcelo len viac prispevatelov
fancaps- Moderátor
Ok..vyzera mozno lepsie, aj ked mne sa ta predtym pacila viac, ale hl. Nylander mi nepripada ako niekto, kto by mal byt na historicky prvom ceskom webe o WSH Predsa maju Caps lepsich hracov ako Nylet. Ten je tam len na chvilku a potom bali kufre, skor by som dal na listu niekoho, kto ma v tyme buducnost. Ale zase je to len moj nazor..inak vyzera to fakt pekne, o tom pokoj, len preco zrovna Nylander?
XruC- Stálice
no dobra prekecal si me dame tam nekoho jineho!XruC napsal:Ok..vyzera mozno lepsie, aj ked mne sa ta predtym pacila viac, ale hl. Nylander mi nepripada ako niekto, kto by mal byt na historicky prvom ceskom webe o WSH Predsa maju Caps lepsich hracov ako Nylet. Ten je tam len na chvilku a potom bali kufre, skor by som dal na listu niekoho, kto ma v tyme buducnost. Ale zase je to len moj nazor..inak vyzera to fakt pekne, o tom pokoj, len preco zrovna Nylander?
fancaps- Moderátor
nie nie, zas nechcem pridavat niekomu pracu, alebo len aby sa kvoli jednemu menilo co sa inym moze pacit. Ja som len vyjadril svoj nazor ze obrazok kde bol Semin-Oveckin sa mi zda lepsia dvojica ako Nylander-Oveckin. Ale je to moj nazor a nerob si zbytocne s tym starosti, je to aj takto velmi pekne.
XruC- Stálice
Já bych tam zatím toho Nylandera nechal, dopřejte mu to. Někteří lidé možná vůbec ani neví, že za nás hraje.
Nylanderova letošní bilance: 40 Z, 11 G, 26 A, 37 B, -19 +/-
Hendrix- Admin
kurec tak ted nevim asi to tak necham a pak pozdeji hodime zmenu:)Hendrix napsal:Já bych tam zatím toho Nylandera nechal, dopřejte mu to. Někteří lidé možná vůbec ani neví, že za nás hraje.
fancaps- Moderátor
jasne..zas nechcem aby sa nieco menilo, kvoli mne, pre jedneho, to je blbost. Mne sa to aj takto velmi paci, takze ok. Inak Nylet v ofenzive vyborny, ale z coho ma boli hrava je tych -19 v 40 zapasoch. To je hrozne daco, ja vzdy ked som ho videl na lade, tak som uz trpol, kedy nam daju gol.
XruC- Stálice
myslim si ze to byla jen nahoda jak hral v rangers tak patril mezi nejvetsi opory.letos ho trapilo zraneni verim kdy by byl zdrav tak by to bylo jine!XruC napsal:jasne..zas nechcem aby sa nieco menilo, kvoli mne, pre jedneho, to je blbost. Mne sa to aj takto velmi paci, takze ok. Inak Nylet v ofenzive vyborny, ale z coho ma boli hrava je tych -19 v 40 zapasoch. To je hrozne daco, ja vzdy ked som ho videl na lade, tak som uz trpol, kedy nam daju gol.
fancaps- Moderátor
ja si osobne myslim ze s tym nylanderom je to lepsie....aj ked je Semin moj naj.hrac z caps....
roman_vartan- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 10. 06. 08
taky si myslim!roman_vartan napsal:ja si osobne myslim ze s tym nylanderom je to lepsie....aj ked je Semin moj naj.hrac z caps....
fancaps- Moderátor
Kua Fancaps, kde si nabral tolko prispevkov..ty si uz novacik, ja este korculujem na farme
XruC- Stálice
jo hold taky se dockas:)mam asi vetsi talent:)XruC napsal:Kua Fancaps, kde si nabral tolko prispevkov..ty si uz novacik, ja este korculujem na farme
fancaps- Moderátor
Nebo víc času!fancaps napsal:jo hold taky se dockas:)mam asi vetsi talent:)XruC napsal:Kua Fancaps, kde si nabral tolko prispevkov..ty si uz novacik, ja este korculujem na farme
Hendrix- Admin
no to zrovna nevim misto spanku hledam jak vylepsi stranky a pak v praci jsem jak spaci pana:)Hendrix napsal:Nebo víc času!fancaps napsal:jo hold taky se dockas:)mam asi vetsi talent:)XruC napsal:Kua Fancaps, kde si nabral tolko prispevkov..ty si uz novacik, ja este korculujem na farme
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:jo hold taky se dockas:)mam asi vetsi talent:)XruC napsal:Kua Fancaps, kde si nabral tolko prispevkov..ty si uz novacik, ja este korculujem na farme
To bolo dobreee..mas u mna 100 bodov
XruC- Stálice
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: