Nový web cz!
+4
XruC
Hendrix
alexanderthegreat8
fancaps
8 posters
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nový web cz!
Super..farma je urcite dobra vec a hlavne ta nasa skvela . Ved viete ze za posledne 3 roky sme raz vyhrali a hraz skoncili vo finale..Takze super louza. Tiez poslem Fancapsovi na to peniaze, ale az dojdem z Anglicka, snad ma dovtedy zaskoci alexanderthegreat a ja mu to potom vratim..
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
Jasny tak fancaps je teď na dovolené tak já se ním domlouval až se vrátí jinak Caps mají jednu z nejlepších farem Hersey je dobrý tým vždyť od tamtud přišel Bruce Budreau
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
a navyse je to najstarsia farma v AHL, takze ma skvelu historiu..
XruC- Stálice
Chci se zeptat, jestli už je ten web v provozu.. popřípadě, jaká je adresa.. Rád bych vám přispěl lidi, ale z účtu nemůžu a posílat poštou.. no.. bál bych se.. Nebydlí někdo z vás okolo Kladna?
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
uz som to pisal aj alexandrovithegreat, posielat postou to nieje tak ze to vlozis do obalky..na to je sek, ty tie peniaze prinesies na postu do seku napises adresu a meno prijemcu, poste zaplatis peniaze, prijemcovi pride len sek a ten si ho bude moct vybrat len na zaklade svojho obcianskeho a osobne. Takze je to 100 pero bezpecne..Ach ti mladi, uz nevedia taketo zaklady, vsetko uz len cez net
XruC- Stálice
Takže je nás pět, jestli se nepletu? alexanderthegreat8, fancaps, XruC, louža a já!
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
XruC napsal:uz som to pisal aj alexandrovithegreat, posielat postou to nieje tak ze to vlozis do obalky..na to je sek, ty tie peniaze prinesies na postu do seku napises adresu a meno prijemcu, poste zaplatis peniaze, prijemcovi pride len sek a ten si ho bude moct vybrat len na zaklade svojho obcianskeho a osobne. Takze je to 100 pero bezpecne..Ach ti mladi, uz nevedia taketo zaklady, vsetko uz len cez net
Omg.. to je složitej proces.. Každopádně děkuju..
alex-ovechkin- Bitkař
Každopádně je nás dost
Louža- Admin
panove takze by bylo nejlepsi uz se poskladat na web.....kdyz tak me kontaktujte na ICQ diky
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
fancaps napsal:panove takze by bylo nejlepsi uz se poskladat na web.....kdyz tak me kontaktujte na ICQ diky
Mě přišla výplata na účet až teď jelikož tam byl nějaký problém jen mám dotaz mám to poslat poštou nebo můžu bankovním převodem?
Louža- Admin
udelame to asi prevodemLouža napsal:fancaps napsal:panove takze by bylo nejlepsi uz se poskladat na web.....kdyz tak me kontaktujte na ICQ diky
Mě přišla výplata na účet až teď jelikož tam byl nějaký problém jen mám dotaz mám to poslat poštou nebo můžu bankovním převodem?
fancaps- Moderátor
Ok tkže během týdne se domluvíme a já bych ty peníze přeposlalfancaps napsal:udelame to asi prevodemLouža napsal:fancaps napsal:panove takze by bylo nejlepsi uz se poskladat na web.....kdyz tak me kontaktujte na ICQ diky
Louža- Admin
Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
A co kupuješ??? Mě to zajímá..
alex-ovechkin- Bitkař
alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
Nu to znám tuto situaci jsem měl loni když jsem si kupoval notebook taky mi pak nezbylo nic takže jsem pak musel makat jak ďas jinak se chci zeptat fancapse jestli všechny články které jsou teď na stávajícím webu budou i na novém cz caps webu??? :D:D
Louža- Admin
ASUS...dál nevím.alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
Hendrix- Admin
Hendrix napsal:ASUS...dál nevím.alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
ASUS notebook nebo stolní komp???
Louža- Admin
Hendrix napsal:ASUS...dál nevím.alex-ovechkin napsal:Hendrix napsal:Tady jde o to, že si kupuju nový komp a na něj padnou všechny moje peníze, dokonce i rodiče mi na něj přispějí. Momentálně nemám nic.
Škoda no.. To mi moc nepomůže, a stolní počítač, nebo noťas?
alex-ovechkin- Bitkař
Helejte mám nápad co kdyby se v sezoně na new webu vysílali zápasy Caps tedy ty které budou k mání já to sice neumím ale kámoš jo tak bych se sním domluvil aby mě to naučil a vysvětlil :D
Louža- Admin
Budu mít notebook!!
Hendrix- Admin
Louža napsal:Helejte mám nápad co kdyby se v sezoně na new webu vysílali zápasy Caps tedy ty které budou k mání já to sice neumím ale kámoš jo tak bych se sním domluvil aby mě to naučil a vysvětlil :D
Tomu říkám " gut" nápad.. Bylo by to skvělý.. A mohlo by to přilákat víc lidí..
alex-ovechkin- Bitkař
hm to by byl mazec..........alex-ovechkin napsal:Louža napsal:Helejte mám nápad co kdyby se v sezoně na new webu vysílali zápasy Caps tedy ty které budou k mání já to sice neumím ale kámoš jo tak bych se sním domluvil aby mě to naučil a vysvětlil :D
Tomu říkám " gut" nápad.. Bylo by to skvělý.. A mohlo by to přilákat víc lidí..
fancaps- Moderátor
A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
XruC- Stálice
XruC napsal:A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
Asi nemůžeš očekávat Full HD.. Pokud by to bylo alespoň 640x480 wma kvality, tak by to byla bomba!
alex-ovechkin- Bitkař
to bude urcite mensi panove jak to je na sopcastu....alex-ovechkin napsal:XruC napsal:A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
Asi nemůžeš očekávat Full HD.. Pokud by to bylo alespoň 640x480 wma kvality, tak by to byla bomba!
fancaps- Moderátor
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: