Nový web cz!
+4
XruC
Hendrix
alexanderthegreat8
fancaps
8 posters
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nový web cz!
fancaps napsal:to bude urcite mensi panove jak to je na sopcastu....alex-ovechkin napsal:XruC napsal:A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
Asi nemůžeš očekávat Full HD.. Pokud by to bylo alespoň 640x480 wma kvality, tak by to byla bomba!
To jsi mi moc nepomohl.. TAk orientačně, jak velký? Jako na youtube? Snad ne s tou hnusnou kvalitou jako maj oni..
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
alex-ovechkin napsal:fancaps napsal:to bude urcite mensi panove jak to je na sopcastu....alex-ovechkin napsal:XruC napsal:A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
Asi nemůžeš očekávat Full HD.. Pokud by to bylo alespoň 640x480 wma kvality, tak by to byla bomba!
To jsi mi moc nepomohl.. TAk orientačně, jak velký? Jako na youtube? Snad ne s tou hnusnou kvalitou jako maj oni..
Ne to je rozhodně lepší kvalita :D:D
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
Pokud mě nezrazuje mé logické uvažování, tak ta velikost bude miniaturní.. Ale aspoň něco no..
alex-ovechkin- Bitkař
tak to je cool no uvidime doufam ze te to nauci dobre:)Louža napsal:alex-ovechkin napsal:fancaps napsal:to bude urcite mensi panove jak to je na sopcastu....alex-ovechkin napsal:XruC napsal:A cez co by to robil? Dalsi screen cez screen? Otazka je, aka by to bola kvalita, ak dobra, tak to by bolo super..
Ne to je rozhodně lepší kvalita :D:D
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Doufám a modlím se že jo :D:D:D:D
Louža- Admin
Louža napsal:Doufám a modlím se že jo :D:D:D:D
Já už chci novou sezónu.. tohle mrtvé období je strašný..
alex-ovechkin- Bitkař
alex-ovechkin napsal:Louža napsal:Doufám a modlím se že jo :D:D:D:D
Já už chci novou sezónu.. tohle mrtvé období je strašný..
NU musí být toto období jelikož nemůžou hrát celý rok bez přestávky to by jim asi jeblo :D:D:D:D
Louža- Admin
Ale to je škoda.. Chtělo by to dva týmy, jeden by hrál v létě a druhej v zimě.. Já chci už HOKEJ!
alex-ovechkin- Bitkař
alex-ovechkin napsal:Ale to je škoda.. Chtělo by to dva týmy, jeden by hrál v létě a druhej v zimě.. Já chci už HOKEJ!
Neblbni to bys z toho hokeje pak neměl nic :D:D:D jenom by té,ě to pak nudilo :D:D:D
Louža- Admin
Ale takhle se nudim taky..Louža napsal:alex-ovechkin napsal:Ale to je škoda.. Chtělo by to dva týmy, jeden by hrál v létě a druhej v zimě.. Já chci už HOKEJ!
Neblbni to bys z toho hokeje pak neměl nic :D:D:D jenom by té,ě to pak nudilo :D:D:D
alex-ovechkin- Bitkař
Pro Fancapse pošli mi třeba po ICQ číslo účtu ať můžu poslat peníze na new web
Louža- Admin
Je tady 6 aktivních členů a z toho 5 bude přispívat na web.. Já se za sebe tak stydím..
alex-ovechkin- Bitkař
to bys mel......alex-ovechkin napsal:Je tady 6 aktivních členů a z toho 5 bude přispívat na web.. Já se za sebe tak stydím..
fancaps- Moderátor
Taky že jo.. Je mi to dost blbý, ale na poštu s penězma nepůjdu a přes net nemůžu.. Je mi to líto..
alex-ovechkin- Bitkař
Som ti uz vysvetloval, ako to na poste chodi. To neni problem, ked nechces, tak neposli, je to tvoje slobodne rozhodnutie a nikto ti na to nemoze povedat ani makke f, len sa nevyhovaraj na postu, taketo vyhovorky ma vedia vytocit..Aj my s AlexomTheGreat posielame cez postu a mame to este o to zlozitejsie, ze najprv musime ist do zmenarne, ide len o to, ci chces a mas vobec na to..
V tvojom veku by som pravdupovediac neposielal ani ja, tie obmedzene financne zdroje co mas sa daju minut v 15 ovela ovela lepsie..nie? Ostatni sme tu uz o daco starsi, cize si vieme daco zarobit, len si mal napisat chlani nehnevajte sa nemam, urcite aspon ja by som to pochopil viac, ako neposlem, lebo sa mi nechce s peniazmi na postu..
V tvojom veku by som pravdupovediac neposielal ani ja, tie obmedzene financne zdroje co mas sa daju minut v 15 ovela ovela lepsie..nie? Ostatni sme tu uz o daco starsi, cize si vieme daco zarobit, len si mal napisat chlani nehnevajte sa nemam, urcite aspon ja by som to pochopil viac, ako neposlem, lebo sa mi nechce s peniazmi na postu..
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
mam stejny nazor....ale beru toXruC napsal:Som ti uz vysvetloval, ako to na poste chodi. To neni problem, ked nechces, tak neposli, je to tvoje slobodne rozhodnutie a nikto ti na to nemoze povedat ani makke f, len sa nevyhovaraj na postu, taketo vyhovorky ma vedia vytocit..Aj my s AlexomTheGreat posielame cez postu a mame to este o to zlozitejsie, ze najprv musime ist do zmenarne, ide len o to, ci chces a mas vobec na to..
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:mam stejny nazor....ale beru toXruC napsal:Som ti uz vysvetloval, ako to na poste chodi. To neni problem, ked nechces, tak neposli, je to tvoje slobodne rozhodnutie a nikto ti na to nemoze povedat ani makke f, len sa nevyhovaraj na postu, taketo vyhovorky ma vedia vytocit..Aj my s AlexomTheGreat posielame cez postu a mame to este o to zlozitejsie, ze najprv musime ist do zmenarne, ide len o to, ci chces a mas vobec na to..
Peníze taktéž odešlu poštou protože na ten bankovní převod bych potřeboval číslo účtu a to nemám (ještě jsi mi ho nějak nesdělil ) takže pošlu many poštou
Louža- Admin
penize ne penize co je....je tady mrtvo jak cip:)Louža napsal:fancaps napsal:mam stejny nazor....ale beru toXruC napsal:Som ti uz vysvetloval, ako to na poste chodi. To neni problem, ked nechces, tak neposli, je to tvoje slobodne rozhodnutie a nikto ti na to nemoze povedat ani makke f, len sa nevyhovaraj na postu, taketo vyhovorky ma vedia vytocit..Aj my s AlexomTheGreat posielame cez postu a mame to este o to zlozitejsie, ze najprv musime ist do zmenarne, ide len o to, ci chces a mas vobec na to..
Peníze taktéž odešlu poštou protože na ten bankovní převod bych potřeboval číslo účtu a to nemám (ještě jsi mi ho nějak nesdělil ) takže pošlu many poštou
fancaps- Moderátor
Asi tak nějak.. Každej den jsem tady 10x a nic.. Nějak nám to tady upadá pánové..
alex-ovechkin- Bitkař
jeej-da..uz sme vsetky volne temy vycerpali..je uhorkova sezona, tak to byva, je to uplne normalne..poznam to z inych for a omnoho vacsich, cez leto nieje moc o com pisat, pockajte na zahajenie sezony, nebudete stihat sledovat nove prispevky..vazne
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
XruC napsal:jeej-da..uz sme vsetky volne temy vycerpali..je uhorkova sezona, tak to byva, je to uplne normalne..poznam to z inych for a omnoho vacsich, cez leto nieje moc o com pisat, pockajte na zahajenie sezony, nebudete stihat sledovat nove prispevky..vazne
To věřím no.. To zase přijdu k ecompu a nebudu vědět o čem je řeč.. Protože přibyde 10 stránek ( to přeháním, ale to já rád )
alex-ovechkin- Bitkař
nooo ...
fan-caps pod na icq ... potrebujem od teba udaje,chcem ti poslat ten peniaze .... na ten web ...
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
Jak to tedka vypada s tim new webem?????
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
nijak web zustava na webgardenuOvechkin8 napsal:Jak to tedka vypada s tim new webem?????
fancaps- Moderátor
To je celkem jedno, hlavní je to, že se na webu zase něco píše Což je celkem potěšující okolnost
alex-ovechkin- Bitkař
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Washington Capitals :: Ostatní :: O webu
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: