Washington-Edmonton
4 posters
Strana 1 z 1
Washington-Edmonton
tak ted nas ceka Oilers myslim ze bychom to mohli zvladnout a napravit si chut!oilers chybi klicovi hraci Hemsky a Souray!!!sice po zapase s colombusem se neda verit nicemu a za druhe doufam ze Jurcina dostane co nejmene prostoru!!!!!
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Re: Washington-Edmonton
no tak snad uz zase vyhrajeme a na vazemem na tu dlouhou snuru s vyhrama
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
doufam taky sice Oilers ma misto v mem srdci ale verim ze to zvladnem Brane by mnel postavit Jose tak doufam ze zas dokaze fans ze je vybornz golmanOvechkin8 napsal:no tak snad uz zase vyhrajeme a na vazemem na tu dlouhou snuru s vyhrama
fancaps- Moderátor
nevsadím si ale:D nejsu moc dobrej tipar ale snad to zvladnem kdyz obrana nebude delat kiksy a theo podrzi tak si myslim ze uspeejm .Akort newim jak je to s formou brankaářů edmontu Roloson a Garon asi roloson bude chytat ale newim jakou ma formu
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
No roli ted chytal snad za sebou 7-8 utkani ma docela dobrou formu uvidime!!!!myslim si ze v utoku je to slabe ale zas obranu maji dobrou hlavne v presilovkach!!!!Visnovsky-Souray opravdu mazec!!!Ovechkin8 napsal:nevsadím si ale:D nejsu moc dobrej tipar ale snad to zvladnem kdyz obrana nebude delat kiksy a theo podrzi tak si myslim ze uspeejm .Akort newim jak je to s formou brankaářů edmontu Roloson a Garon asi roloson bude chytat ale newim jakou ma formu
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:tak ted nas ceka Oilers myslim ze bychom to mohli zvladnout a napravit si chut!oilers chybi klicovi hraci Hemsky a Souray!!!sice po zapase s colombusem se neda verit nicemu a za druhe doufam ze Jurcina dostane co nejmene prostoru!!!!!
Jurcina von !!!!
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
To asi ne mame hodne obrancu zranenych musi hrat!!!!alexanderthegreat8 napsal:fancaps napsal:tak ted nas ceka Oilers myslim ze bychom to mohli zvladnout a napravit si chut!oilers chybi klicovi hraci Hemsky a Souray!!!sice po zapase s colombusem se neda verit nicemu a za druhe doufam ze Jurcina dostane co nejmene prostoru!!!!!
Jurcina von !!!!
fancaps- Moderátor
Ale myslim si, ze nehral az tak zle celkovo tuto sezonu pokial nespravil tu chybu no
Colobi- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 27. 12. 08
nevim no ja si myslim ze az budou vsichni fit nebude hratColobi napsal:Ale myslim si, ze nehral az tak zle celkovo tuto sezonu pokial nespravil tu chybu no
fancaps- Moderátor
tak red jsem priosel z prace a nemuzu uverit svym ocim treti prohra v rade
fancaps- Moderátor
ja neverim dpc!!! to neni normalne 3 zapasy po sebe prehra... Oveckin 3 zapasy bez bodu ... to co je ??? nemam slov... dnes s pens zas nakup ?? :-( snad ne ...
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
no ovca bodoval v montrealu jedna asistence ale to nic na tom nemeni ze to je strasne v posledni dobe!!!!alexanderthegreat8 napsal:ja neverim dpc!!! to neni normalne 3 zapasy po sebe prehra... Oveckin 3 zapasy bez bodu ... to co je ??? nemam slov... dnes s pens zas nakup ?? :-( snad ne ...
fancaps- Moderátor
Similar topics
» Washington-Colombus
» Pittsburgh-Washington
» Washington-Boston
» Ottawa-Washington
» Bruins-Washington
» Pittsburgh-Washington
» Washington-Boston
» Ottawa-Washington