Pittsburgh-Washington
5 posters
Strana 1 z 1
Pittsburgh-Washington
Tak dnes to bude zajimave znova souboje crosby-ovechkin dneska je to docela otevrene pens dneska vyhrali ve philadelphii a mi prohrali tak ze to bude vyrovnane
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Re: Pittsburgh-Washington
tak po prvni tretine prohravame 1:0 Theodore zatim drzi a nase ofenziva dve tycky
fancaps- Moderátor
Tak po dvou tretinach nerozhodne 2:2 ale nase agresivita je opravdu strasna pripada mi ze se bojime hrat do tela!!!!fancaps napsal:Tak dnes to bude zajimave znova souboje crosby-ovechkin dneska je to docela otevrene pens dneska vyhrali ve philadelphii a mi prohrali tak ze to bude vyrovnane
fancaps- Moderátor
Tak jsme to zvaldli docela dobre utkani jose podrzel a konecne se chytil ovechkin
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:Tak jsme to zvaldli docela dobre utkani jose podrzel a konecne se chytil ovechkin
nooo bolo na case .... ja neverim .... :-) ale aspon ze tak to zvladli a ted sa odrazit a nacat novu seriu vyhier ... ovca sa konecne prebudila tak parada ... skvely zapas skoda ze nebol v tv
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
fancaps napsal:tak po prvni tretine prohravame 1:0 Theodore zatim drzi a nase ofenziva dve tycky
blaazooon ty si to pozeral :-) ja bych tez ... ale cez net ma to nebavi .... skoda ze to nebolo v tv ....
mne to vic bavi pres ten net nez tvalexanderthegreat8 napsal:fancaps napsal:tak po prvni tretine prohravame 1:0 Theodore zatim drzi a nase ofenziva dve tycky
blaazooon ty si to pozeral :-) ja bych tez ... ale cez net ma to nebavi .... skoda ze to nebolo v tv ....
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:Tak po dvou tretinach nerozhodne 2:2 ale nase agresivita je opravdu strasna pripada mi ze se bojime hrat do tela!!!!fancaps napsal:Tak dnes to bude zajimave znova souboje crosby-ovechkin dneska je to docela otevrene pens dneska vyhrali ve philadelphii a mi prohrali tak ze to bude vyrovnane
Ani nehovor..to je to co im najviac vytykam..uz ked aj Pit je viac agresivnejsi, tak to uz s nami nevyzera vobec dobre. Ked pride PO, kde sa agresivita zvysi este o 200% tak nase masla budu mat velke probelmy. Hovorim to vsade..mame velkych hracov, ale nikto z nich nechce hitovat. Mali by si brat priklad z Ovci..od neho su tam viaceri vyssi a tazsi, ale Alex by ich prevalcoval, keby ich narazil. Skoda..z vacsou agresivitou by sme mali daleko vacsie sance. Na nas dnes netreba ani tak vele..staci len pritvrdit a vyvolavat sarvatky..nasi sa zlaknu a celkovy prejav ide potom dole vodou.
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
XruC napsal:fancaps napsal:Tak po dvou tretinach nerozhodne 2:2 ale nase agresivita je opravdu strasna pripada mi ze se bojime hrat do tela!!!!fancaps napsal:Tak dnes to bude zajimave znova souboje crosby-ovechkin dneska je to docela otevrene pens dneska vyhrali ve philadelphii a mi prohrali tak ze to bude vyrovnane
Ani nehovor..to je to co im najviac vytykam..uz ked aj Pit je viac agresivnejsi, tak to uz s nami nevyzera vobec dobre. Ked pride PO, kde sa agresivita zvysi este o 200% tak nase masla budu mat velke probelmy. Hovorim to vsade..mame velkych hracov, ale nikto z nich nechce hitovat. Mali by si brat priklad z Ovci..od neho su tam viaceri vyssi a tazsi, ale Alex by ich prevalcoval, keby ich narazil. Skoda..z vacsou agresivitou by sme mali daleko vacsie sance. Na nas dnes netreba ani tak vele..staci len pritvrdit a vyvolavat sarvatky..nasi sa zlaknu a celkovy prejav ide potom dole vodou.
suhlas ... totalny s tebou ... ale tak dopadlo to dobre tak aspon ze tak ... ted bude najblizsie zapas s bostonom ... to bude dost huste.... tak som zvedavy ... navyse to bude v tv ... tak pozrem i ked mam jednu obavu ja ked pozeram zapas v tv capitals tak vzdy to pokazime tak uvazujem ze radsej pozrem az zaznam aby som nepriniesol zas smolu
JSme strasne rád ze jsme zase vyhrali ,ale skoda ze nebyla zadna bitka:D
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
čekal jsi, že Ovce s Malkinem shodí rukavice a rozbijou si navzájem huby?Ovechkin8 napsal:JSme strasne rád ze jsme zase vyhrali ,ale skoda ze nebyla zadna bitka:D
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Hendrix napsal:čekal jsi, že Ovce s Malkinem shodí rukavice a rozbijou si navzájem huby?Ovechkin8 napsal:JSme strasne rád ze jsme zase vyhrali ,ale skoda ze nebyla zadna bitka:D
neviem si to moc predstavit ...mozno sa nemaju uz radi ako predtym ale neverim ze by sa pobili .... skorej som to videl na duel Laraque vs Brashear
mmm..Len George je uz v MTL a aj to je zraneny
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
XruC napsal:mmm..Len George je uz v MTL a aj to je zraneny
ejha trapas :-D sorry :-D