Váš nejoblíbenější hráč
+5
Louža
Ovechkin8
fancaps
XruC
Hendrix
9 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Váš nejoblíbenější hráč
Jaký je váš nejoblíbenější hráč Capitals? Nebo žádný takový není?
Já jsem jako mnoho dalších podlehl umění Alexandera Ovechkina! A oblíbil jsem si i mladého Bäckstroma, kterého čeká velká budoucnost!
Já jsem jako mnoho dalších podlehl umění Alexandera Ovechkina! A oblíbil jsem si i mladého Bäckstroma, kterého čeká velká budoucnost!
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
Registration date : 02. 06. 08
Re: Váš nejoblíbenější hráč
Z tohto kadra asi naozaj to bude Alex, ale ked ja mam rad kazdeho
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
U me je to jednoduche v kazde rade mam oblibence!Utok-ovechkin,Obrana-Green,Brance-Huet! tak ze je to v pohode!ale mam rad tym jako celek a doufam ze pristi sezona bude jeste lepsi nez ta letosni!XruC napsal:Z tohto kadra asi naozaj to bude Alex, ale ked ja mam rad kazdeho
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Tak to zase ja milujem Ollieho. WSH fandim uz 10 rokov a on bol vzdy pre mna hrac cislo jeden. Spolu s Petom Bondrom moji dvaja uplne najoblubenejsi hraci nielen Caps, ale celej NHL. Ollie bol posledny z tej starej ery, vdaka ktorej som si ten klub oblubil. Bude mi velmi chybat
XruC- Stálice
Jj urcite je to osobnost v historii caps jen doufam ze ted prijdou lepsi casi jako byli pred deseti lety!XruC napsal:Tak to zase ja milujem Ollieho. WSH fandim uz 10 rokov a on bol vzdy pre mna hrac cislo jeden. Spolu s Petom Bondrom moji dvaja uplne najoblubenejsi hraci nielen Caps, ale celej NHL. Ollie bol posledny z tej starej ery, vdaka ktorej som si ten klub oblubil. Bude mi velmi chybat
fancaps- Moderátor
No pred desiatimi rokmi sme skoncili vo finale SC Ale mas pravdu, aj ja dufam, ze pridu este lepsie casi a ten pohar konecne vyhrame
XruC- Stálice
no prave dnes je vyroci:)teda vcera:)XruC napsal:No pred desiatimi rokmi sme skoncili vo finale SC Ale mas pravdu, aj ja dufam, ze pridu este lepsie casi a ten pohar konecne vyhrame
fancaps- Moderátor
Olaf udělal pro Caps hodně! Neumím si ho představit v jiném dresu, ale čas se nedá zastavit, musíme s nadějí vzhlížet k Huetovi! Myslím, že nás nezklame!XruC napsal:Tak to zase ja milujem Ollieho. WSH fandim uz 10 rokov a on bol vzdy pre mna hrac cislo jeden. Spolu s Petom Bondrom moji dvaja uplne najoblubenejsi hraci nielen Caps, ale celej NHL. Ollie bol posledny z tej starej ery, vdaka ktorej som si ten klub oblubil. Bude mi velmi chybat
Hendrix- Admin
myslim ze nas nezklame staci se podivat na jeho vykony po prichodu! to nemusim ani komentovat!hlavne at podepise!Hendrix napsal:Olaf udělal pro Caps hodně! Neumím si ho představit v jiném dresu, ale čas se nedá zastavit, musíme s nadějí vzhlížet k Huetovi! Myslím, že nás nezklame!XruC napsal:Tak to zase ja milujem Ollieho. WSH fandim uz 10 rokov a on bol vzdy pre mna hrac cislo jeden. Spolu s Petom Bondrom moji dvaja uplne najoblubenejsi hraci nielen Caps, ale celej NHL. Ollie bol posledny z tej starej ery, vdaka ktorej som si ten klub oblubil. Bude mi velmi chybat
fancaps- Moderátor
V to taky doufám, ale přiznejme si že stále nepatříme k té elitě NHL!XruC napsal:No pred desiatimi rokmi sme skoncili vo finale SC Ale mas pravdu, aj ja dufam, ze pridu este lepsie casi a ten pohar konecne vyhrame
Hendrix- Admin
V elite?to je docela zajimave slovo ja nevim jak si to prebrat!v nhl neznam elitniho golmana!elitni golman by mel asi kazdy rok se pohybovat ve stats v prvni trojce atdsvuj tym dotahnou kazdou sezonu minimalne do finale konference atdje to urcite na delsi dobu ale myslim si ze patri mezi top deset brankaru a to je docela slusne!Hendrix napsal:V to taky doufám, ale přiznejme si že stále nepatříme k té elitě NHL!XruC napsal:No pred desiatimi rokmi sme skoncili vo finale SC Ale mas pravdu, aj ja dufam, ze pridu este lepsie casi a ten pohar konecne vyhrame
fancaps- Moderátor
fancaps: Moment, já ale nemluvil o Huetovi, reagoval jsem na příspěvek XruCe!
Hendrix- Admin
ajo sorry:)Hendrix napsal:fancaps: Moment, já ale nemluvil o Huetovi, reagoval jsem na příspěvek XruCe!
fancaps- Moderátor
Hendrix napsal:V to taky doufám, ale přiznejme si že stále nepatříme k té elitě NHL!XruC napsal:No pred desiatimi rokmi sme skoncili vo finale SC Ale mas pravdu, aj ja dufam, ze pridu este lepsie casi a ten pohar konecne vyhrame
Pravda je taka, ze este nie, ale verim, ze az dozru vsetky talenty co mame, tak k tej spicke patrit budeme. Pevne verim, ze chlapci raz ten pohar ziskaju, uz na to cakam 10 rokov, snad sa dockam.
XruC- Stálice
Nejoblibeenjsi hrac
Souhlasim s Hendrixem:take jsem podlehl kouzlui Ovechkina ale take sjomiho a backstroma,a Cooke
Nicklasa ceak opravdu velak budoucnost ale i take Sjomiho a dalsi
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
Ovechkin8 napsal:Souhlasim s Hendrixem:take jsem podlehl kouzlui Ovechkina ale take sjomiho a backstroma,a Cooke
Pokud na sobě bude Bäcks pracovat, může z něho vyrůst nový Forsberg a to nepřeháním! Jeho schopnost tvořit hru, ho hodně připomíná!
(Vítej na fóru, Ovechkin8...Už tvoříme čtyřlístek fanoušků Caps! )
Hendrix- Admin
Můj oblíbený hráč
Mým oblíbeným hráčem je v první řadě Ovečkin ale pak je tu více hráčů třeba Semin nebo Olie Kölzig. Kölzig už sice není nejmladší ale je to pro mě jedna z ikon v týmu Caps. Ale ke pro Kölziga hraje jedna špatná věc a to věk nevíte jak dlouho u týmu vydrží ba jestli letos neukončí kariéru a rozhodně by to chtělo udržet Christobala Hueta nu jinak k mým oblíbeným hráčům ještě patří Mike Green a Nicklas Bäckström.
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
No ale je uz jiste ze olaf se k caps nevrati:)louzajenik napsal:Mým oblíbeným hráčem je v první řadě Ovečkin ale pak je tu více hráčů třeba Semin nebo Olie Kölzig. Kölzig už sice není nejmladší ale je to pro mě jedna z ikon v týmu Caps. Ale ke pro Kölziga hraje jedna špatná věc a to věk nevíte jak dlouho u týmu vydrží ba jestli letos neukončí kariéru a rozhodně by to chtělo udržet Christobala Hueta nu jinak k mým oblíbeným hráčům ještě patří Mike Green a Nicklas Bäckström.
fancaps- Moderátor
Kölzig se už v dresu Caps bohužel neukáže...A možná i definitivně skončí...Je to škoda, ale čas se nedá zastavit. Oläf je už teď legendou Capitals.louzajenik napsal:Mým oblíbeným hráčem je v první řadě Ovečkin ale pak je tu více hráčů třeba Semin nebo Olie Kölzig. Kölzig už sice není nejmladší ale je to pro mě jedna z ikon v týmu Caps. Ale ke pro Kölziga hraje jedna špatná věc a to věk nevíte jak dlouho u týmu vydrží ba jestli letos neukončí kariéru a rozhodně by to chtělo udržet Christobala Hueta nu jinak k mým oblíbeným hráčům ještě patří Mike Green a Nicklas Bäckström.
Hendrix- Admin
Je to škoda že Olaf skončil a že hlavně ze svého místa odšrouboval svou jmenovku teď jsem si to přečetl v Pro Hockeyi nu je to škoda tak s tím musí počítat že v play off dostal šanci mladší golman míním tím Hueta tak to bude pro Caps krušné léto sehnat kvalitního golmana pokud Huet veme roha
Louža- Admin
jj bude doufam ze podepise je to urcite skvela volba.caps ma stesti ze ma velke rzervy v platovem strope!louzajenik@seznam.cz napsal:Je to škoda že Olaf skončil a že hlavně ze svého místa odšrouboval svou jmenovku teď jsem si to přečetl v Pro Hockeyi nu je to škoda tak s tím musí počítat že v play off dostal šanci mladší golman míním tím Hueta tak to bude pro Caps krušné léto sehnat kvalitního golmana pokud Huet veme roha
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:jj bude doufam ze podepise je to urcite skvela volba.caps ma stesti ze ma velke rzervy v platovem strope!louzajenik@seznam.cz napsal:Je to škoda že Olaf skončil a že hlavně ze svého místa odšrouboval svou jmenovku teď jsem si to přečetl v Pro Hockeyi nu je to škoda tak s tím musí počítat že v play off dostal šanci mladší golman míním tím Hueta tak to bude pro Caps krušné léto sehnat kvalitního golmana pokud Huet veme roha
No to je pravda rezervy mají i když Ovečkin dostal super kontrakt ale tím lépe pro nás jelikož je to superstar která v Caps dlouho nebyla ba jestli vůbec nějaká byla rozhodně musí podepsat Hueta a za něj poslat třeba Varlamova aby mu kryl záda ale jinak Caps v příští sezoně mají dosti velké šance dostat se do play off a poprat se i o Stanley Cup a přínosem pro tým je rozhodně kouč Budreau
Louža- Admin
Ked odvolali Hanlona, tak som bol dost z toho sklamany a skor som presadzoval odvolanie GM, ale teraz vobec nelutujem. Bruce je uzasny trener a McPhee ma tuto uzavierku tiez milo prekvapil. Predtym som ho mal skor za babraka, ale teraz vidim, ako to vsetko zacina do seba zapadat.
XruC- Stálice
je to opravdu super kouc sam to rikal ovechkin rikal ze pod lepsi trener jeste nehral .Pry jim dokazal predevsim pomoc psychicky a ze si zacali vice verit atd.tak doufam ze se letos udrzi ta struktura tymu nekdo prijde a hura do boje o stanley cup!XruC napsal:Ked odvolali Hanlona, tak som bol dost z toho sklamany a skor som presadzoval odvolanie GM, ale teraz vobec nelutujem. Bruce je uzasny trener a McPhee ma tuto uzavierku tiez milo prekvapil. Predtym som ho mal skor za babraka, ale teraz vidim, ako to vsetko zacina do seba zapadat.
fancaps- Moderátor
No ale to zase Alex hovoril aj po odchode Hanlona, ze to bol jeho najlepsi trener. Inak osobne si myslim, ze Hanlona mohli nechat aspon v pozicii asistenta. Ved on vlastne vo Washingtone zacinal v tejto pozicii, ked to zastaval, uz neviem ako sa volal ten trener medzi Wilsonom a Hanlonom (ale bol to posuk) aj Jagr s nim bol vysoko nespokojny a vravel ze po nastupe Hanlona sa vsetko zmenilo o 180°. Glen je dobry trener, vtipny, jeho domenov je prepracovanie defenzivy a to by sa nam aj teraz hodilo, lenze sa mi zdal na hracov malo prisny. To Brucu si aj zakrici..Ozaj..maj trosku casu, mozno by som este dakde nasiel stary clanok z nhl.cz ked Bruce nastupil k WSH, velmi dobre citanie
XruC- Stálice
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: