Váš nejoblíbenější hráč
+5
Louža
Ovechkin8
fancaps
XruC
Hendrix
9 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Váš nejoblíbenější hráč
No tak som to nakoniec nasiel, ale bol to clanok z nhlpro, teraz po takom dlhom case, ked som to znovu cital tak vidim, aku oborvsku pracu Bruce odviedol, ale Glena mi je tiez velmi luto, bol to dobry trener. Dam sem link, a vy uz budete vediet, ako to uverejnit http://www.nhlpro.cz/clanek/10371-stastny-den-dikuvzdani-hanlone-mas-padaka
XruC- Stálice
- Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 02. 06. 08
Dobrej clanek ale jak hraci priznali nebyla to jeho chyba!no ale jak to vypadalo chtelo to novy impuls!XruC napsal:No tak som to nakoniec nasiel, ale bol to clanok z nhlpro, teraz po takom dlhom case, ked som to znovu cital tak vidim, aku oborvsku pracu Bruce odviedol, ale Glena mi je tiez velmi luto, bol to dobry trener. Dam sem link, a vy uz budete vediet, ako to uverejnit http://www.nhlpro.cz/clanek/10371-stastny-den-dikuvzdani-hanlone-mas-padaka
fancaps- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 407
Registration date : 01. 06. 08
Bruce je skvělý kouč a jeho angažování byl prostě moc povedený tah. Jsem velice rád, že stojí na naší střídačce a bezmezně mu důvěřuju.
Hendrix- Admin
- Poeet p?íspivku : 209
-"Vyhodte Hanlona!!" neslo se ve středu Washingtonskou arénou- Chudák, musel se cítit dost mizerně, takové opovržení si nezasloužil.
Hendrix- Admin
tohle bycch opravdu nechtel zazit!Hendrix napsal:-"Vyhodte Hanlona!!" neslo se ve středu Washingtonskou arénou- Chudák, musel se cítit dost mizerně, takové opovržení si nezasloužil.
fancaps- Moderátor
To asi nik a Glen si to urcite nezasluzil, len je pravda, ze tie vysledky neboli v tej dobe zrovna uchvacujuce
XruC- Stálice
noo mam to tazke :)
ale asi Sasa Ovechkin
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
Můj best hráč je Alex.. Je to Rus, strašně sexy a hlavně skvěle hraje hokej! Potom jsem si oblíbil Olafa Kolziga, ale o tom jsem četl, že neprodloužil smlouvu s Caps.. Škoda..
alex-ovechkin- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 29. 06. 08
Prave som dopozeral SnapShot s Karlom Alznerom na washingtoncaps.com a teda este nikdy nikto na mna tak nezaposobil svojim vystupovanim, ten chalan ma evidentne aj v hlave, uz sa nanho velmi tesim, bude to skvely obranca..Dufam, ze vo WSH zostane velmi dlhu dobu..
XruC- Stálice
ja jsem zvedav jestli se prosadi uz letos........v juniorske soutezi snad vyhral vsechny trofeje co se daji vyhrat je to velky talent...XruC napsal:Prave som dopozeral SnapShot s Karlom Alznerom na washingtoncaps.com a teda este nikdy nikto na mna tak nezaposobil svojim vystupovanim, ten chalan ma evidentne aj v hlave, uz sa nanho velmi tesim, bude to skvely obranca..Dufam, ze vo WSH zostane velmi dlhu dobu..
fancaps- Moderátor
Můj nej hráč je Miikka Kiprusoff pač jako golman si oceňuji jeho styl je to fakt třída ale jinak oblíbenec u Caps byl Olie a teď to bude José a samozřejmě Alexové Semin a Ovečkin
Louža- Admin
- Poeet p?íspivku : 210
Registration date : 08. 06. 08
Louža napsal:Můj nej hráč je Miikka Kiprusoff pač jako golman si oceňuji jeho styl je to fakt třída ale jinak oblíbenec u Caps byl Olie a teď to bude José a samozřejmě Alexové Semin a Ovečkin
Jj.. Tak je to správný..
alex-ovechkin- Bitkař
alex-ovechkin napsal:Louža napsal:Můj nej hráč je Miikka Kiprusoff pač jako golman si oceňuji jeho styl je to fakt třída ale jinak oblíbenec u Caps byl Olie a teď to bude José a samozřejmě Alexové Semin a Ovečkin
Jj.. Tak je to správný..
Jj je jsem rád že Caps mají zas tým který dokáže vyhrávat
Louža- Admin
Nejsi sám čéče!
alex-ovechkin- Bitkař
Jinak, nevíte, proč Kolzig neprodloužil smlouvu? Vrací se zpátky do Německa?
alex-ovechkin- Bitkař
sorry, ale to bolo dobre, Ollie chyta za Tampu
Vedenie s nim nechcelo predlzit
Vedenie s nim nechcelo predlzit
XruC- Stálice
Čas se nedá zastavit. Oläf odešel jako jedna z legend klubu.
Hendrix- Admin
by som doplnil najvacsia legenda klubu a zasluzil si ukoncit karieru vo Washingtone..toto im nikdy neodpustim..Olaf mal ukoncit karieru pred skandujucim publikom vo Verizon Center..Budem si tazko zvykat, ze chyta za iny klub..
XruC- Stálice
XruC napsal:by som doplnil najvacsia legenda klubu a zasluzil si ukoncit karieru vo Washingtone..toto im nikdy neodpustim..Olaf mal ukoncit karieru pred skandujucim publikom vo Verizon Center..Budem si tazko zvykat, ze chyta za iny klub..
Nu nevím v tom bylo i něco více vždyt Olie Kölzig po posledním zápase s Philou v paly off odšrouboval svoji jmenovku v kabině kdyby se dohod a dělal třeba i dvojku Theodorovi ale tohle se mi zdálo jako odraz a to z obou stran že Olie se nechtěl domluvit pač vedení mu nabídlo že by ho bralo a s nižším platem a jako dvojku a ve vší úctě k Oliemu Caps už potřebovali mladou krev do branky ale zas byl podraz od vedení že se ani nesnažili ho u Caps udržet v tomto to podle mě podělali
Louža- Admin
Aspon ked sa takto rozhodli, tak sa mohli zachovat lepsie a Ollieho vyprevadit nejakou good bay party, on si nezasluzil odist ako nejaky posledny, nechceny hrac..podla mna si to za tie desiatky rokov zasluzil..Rozhodne mi bude chybat..jeho odchodom odisiel posledny clen tej starej generacie, vdaka ktorej som si tento klub tak zamiloval, pre mna to znamena teda vela, neviem..ale bez neho mi tam bude daco chybat
XruC- Stálice
XruC napsal:Aspon ked sa takto rozhodli, tak sa mohli zachovat lepsie a Ollieho vyprevadit nejakou good bay party, on si nezasluzil odist ako nejaky posledny, nechceny hrac..podla mna si to za tie desiatky rokov zasluzil..Rozhodne mi bude chybat..jeho odchodom odisiel posledny clen tej starej generacie, vdaka ktorej som si tento klub tak zamiloval, pre mna to znamena teda vela, neviem..ale bez neho mi tam bude daco chybat
Olie byla ikona Caps po dlouhá léta ale s přibývajícím věkem už bylo znát že to jde ale už trochu hůře ale pro je Olie number one v týmu Caps a to navždy. Nějakou party by měli udělat nebo aspoň jeho číslo 37 vyřadit ze sady čísel
Louža- Admin
Ovie,Sjomi,Mike
Ovechkin8- Hráč farmy
- Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 03. 06. 08
Letos jsem si pridal hrace na vic:) theodora tak ze Ovie,Green a TheodoreOvechkin8 napsal:Ovie,Sjomi,Mike
fancaps- Moderátor
fancaps napsal:Letos jsem si pridal hrace na vic:) theodora tak ze Ovie,Green a TheodoreOvechkin8 napsal:Ovie,Sjomi,Mike
Cozeee? Theodore je tvoj najoblubenejsi hrac? To si musis robit srandu..nie? A kde mas Nicka a Semina? Moji naj. hraci su Oveckin, Semin, Green, Backstrom cize top guns a uz aj Alzner, verim ze casom k nim pribudnu Varlamov a Neuvirt.
XruC- Stálice
XruC napsal:fancaps napsal:Letos jsem si pridal hrace na vic:) theodora tak ze Ovie,Green a TheodoreOvechkin8 napsal:Ovie,Sjomi,Mike
Cozeee? Theodore je tvoj najoblubenejsi hrac? To si musis robit srandu..nie? A kde mas Nicka a Semina? Moji naj. hraci su Oveckin, Semin, Green, Backstrom cize top guns a uz aj Alzner, verim ze casom k nim pribudnu Varlamov a Neuvirt.
u mna sioma,nicklas,mike green,karl alzner,viki kozlov, a samozrejme nad vsetkymi troni OVECKA
alexanderthegreat8- Bitkař
- Poeet p?íspivku : 119
Registration date : 12. 06. 08
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: